Schemalägga nyhetsinlägg i Lisam

Du som har följt den här bloggen ett tag kanske har märkt att vi (nästan) alltid publicerar inlägg på torsdagar, exakt kl. 9.00 varje vecka. Vi måste dock inte sitta redo med fingret på Publicera-knappen den tiden, utan det går att schemalägga inläggen på förhand. Samma sak kan du göra i ett Lisam kursrum.

 

Så, om du vet att du har information som ska gå ut till studenterna vid en viss tidpunkt, så kan du skapa nyhetsinlägg och schemalägga exakt vilken tid det ska publiceras på kursrummets startsida.

 

 

Schemalägga nyhetsinlägg i Lisam from Stina Hellberg on Vimeo.

Posted in Uncategorized and tagged , , .

4 Comments

 1. Hej Katarina.

  Tyvärr det går inte att schemalägga nyhetsinlägg i grupprum. Det är bara i själva kursrummet man kan använda schemaläggning.

 2. Jag skulle vilja kunna schemalägga nyheter även i grupprum, men det verkar inte fungera, hur gör man det?

 3. Hej Anett

  Jo det ska gå att schemalägga flera stycken. Jag har märkt att ibland när jag trycker på “Sidinformation” så kommer det upp en meny med text-formatering. Men om jag stänger menyn och klickar på “Sidinformation” igen så ser jag rätt meny. Så prova det om det är samma för dig.

  Annars är du välkommen till IT-utbildarnas drop-in så kan vi kolla på det tillsammans. Här finns information om det: https://liuonline.sharepoint.com/sites/intranet-it/SitePages/Drop-in-med-IT-utbildningar.aspx

  Eller lägg ett ärende till kundcenter, de har adress helpdesk@liu.se.

 4. Hej!
  Går det bara att schemalägga ett inlägg i taget? Jag försökte schemalägga flera stycken. Men efter det första inlägget så kom inte schemalägga-möjligheten upp igen 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *