Tre tidskrifter fick VR-stöd

Tre vetenskapliga tidskrifter med sin bas vid Linköpings universitet fick stöd när Vetenskapsrådet delade ut bidrag till tidskrifter inom humaniora och samhällsvetenskap. Johanna Dahlin, postdoktor vid Institutionen för studier av samhällsutveckling och kultur (ISAK), fick totalt 600.000 kronor för perioden 2018-20 till tidskriften Culture unbound. I tidskriften presenteras tvärvetenskaplig kulturforskning. Per Andersson, professor i pedagogik, fick för samma period 390.000 kronor till Nordic Journal of Vocational Education and Training och Andreas Fejes, professor i vuxenpedagogik, fick 540.000 kronor till en europeisk tidskrift om vuxnas utbildning och lärande.

 

Posted in Allmänt, Institutionen för beteendevetenskap och lärande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *