Hon fick läkarstudenternas pedagogpris

Annette Theodorsson, professor i neurokirurgi, har fått läkarstudenternas Kandidat Kork-pris. Det är en vandringspris som sedan 1973 delats ut av avgångsterminen på läkarprogrammet i Linköping. Priset går till någon som kan få den mest korkade läkarkandidat att förstå.

I motiveringen pekar studenterna på att hon är en skicklig föreläsare som tar sig tid att svara på frågor av alla de slag. “Man går alltid från hennes föreläsningar rikare i kunskap och utan frågetecken!”

Posted in Allmänt.

One Comment

1. Varma gratulationer till Annette som verkligen är välförtjänt denna fina utmärkelse! Annette har arbetat länge och mycket förtjänstfullt och med stort engagemang för vår fina läkarutbildning och det är väldigt roligt att hon får Kandidat Kork.