Utökad antagning till socionomprogrammet

Från och med vårterminen 2019 utökas antalet platser till Socionomprogrammet och antagning till programmet kommer att ske två gånger per år. En anledning är den stora efterfrågan på socionomer i landets kommuner. Antalet platser på Linköpings universitet utökas från dagens 95 till 120 per år.
– Studenter som är intresserade av att börja läsa i vår kan söka till programmet senast 15 oktober. Det är en populär utbildning med högt söktryck och god genomströmning. Med fler studenter får vi en förstärkning av resurserna och möjlighet att höja kvaliteten, kommenterar Marie Gustavsson, programansvarig på Socionomprogrammet.

Socionomprogrammet på Linköpings universitet

 

Posted in Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *