Utmärkelse för framstående brännskadevård

Folke Sjöberg, professor vid institutionen för klinisk och experimentell medicin, och brännskadeavdelningen vid Universitetssjukhuset i Linköping, har fått en utmärkelse av American Burns Association (ABA) för kvalitetsarbetet runt att få de bästa överlevnadsresultaten i världen i dag. ABA är den amerikanska intresseföreningen för brännskadevård i USA och den övergripande, drivande kontrollorganisationen för denna typ av vård i USA. Utmärkelsen the Everett Idris Evans Memorial Lecture delas ut med ett antal års mellanrum till en person eller verksamhet utanför USA som har gjort ett väsentligt bidrag till att brännskadevården förbättrats.

Folke Sjöberg tar emot utmärkelsen för väsentliga bidrag till förbättrad brännskadevård. Foto: Folke Sjöberg tar emot utmärkelsen för väsentliga bidrag till förbättrad brännskadevård. Foto: © Elite Photography Group

Posted in Institutionen för klinisk och experimentell medicin, Medarbetare.