Fler sökande till LiU:s internationella kurser våren 2020

Linköpings universitet är en av landets fyra lärosäten som fått fler sökande i första hand till vårens internationella utbildningar jämfört med förra året.
För LiU:s del är det bara internationella kurser som ges under vårterminen och till dem har studenter från inte mindre än 46 länder har sökt, flest från Irak och Iran. 143 sökande har valt LiU som första alternativ vilket innebär en ökning på 8 procent. För landet som helhet ligger motsvarande siffra för de internationella kurserna på 4 procent. Nästa steg i antagningsprocessen är urvalet och sökande till landets internationella kurser kan vänta antagningsbesked den 10 oktober.

Till UHR och ansökningsstatistiken

Posted in Allmänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *