LiU coronasäker arbetsgivare och bra på distansarbete

Linköpings universitet finns med i toppskiktet av Randstad Employer Brand Research om Sveriges mest coronasäkra arbetsgivare respektive arbetsgivare som är bäst på att erbjuda distansarbete.
Randstad Employer Brand Research mäter årligen attraktionskraften hos landets 150 största arbetsgivare. En ny del i årets undersökning handlar om coronasäker arbetsmiljö och möjlighet till distansarbete.
På listan över Sveriges mest coronasäkra arbetsgivare hamnar Chalmers och Lunds Universitet på första respektive andra plats. LiU kommer på fjärdeplats tillsammans med Asta Zeneca och IT-företaget Atea.
Och bland arbetsgivare som är bäst på att erbjuda distansarbete, där toppskiktet domineras av universitet och högskolor, ligger Linköpings universitet på tredje plats.
Randstad Employer Brand Research bygger på intervjuer med drygt 4 700 svenskar.

Läs mer om undersökningen på Ranstads webbplats

Posted in Allmänt.